Більше 20 п'яних за кермом патрульні зупинили цієї ночі

30727226_1822465241388573_5140700341582862666_n

В ніч на неділю патрульні зупинили 23 водія, які керували з ознаками сп’яніння.

Про це інформує Патрульна поліція у Львівській області.

У ніч з суботи на неділю, 2 батальйон патрульної поліції Львівської області виявив та зупинив 23 водія, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

Так, на автодорозі Київ-Чоп, патрульні зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили в автомобілі гладкоствольну рушницю. Дійсного дозволу на неї громадянин не мав, тому на місце викликали слідчих. Крім цього у водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду той відмовився, а тому на нього склали протокол за керування автомобілем в стані сп’яніння. Справу щодо рушниці патрульні передали слідчим.

На проспекті Чорновола патрульні виявили автомобіль Renault, водій якого порушив ПДР. За кермом перебував іноземець. У чоловіка були очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки - 1,57 проміле. На водія склали протокол за ст. 130 КУпАП.

На вулиці Зеленій, екіпаж патрульної поліції помітив скутериста, який порушив ПДР. Йому надали вимогу про зупинку, проте водій її проігнорував та почав втікати. Патрульні почали погоню і після неодноразового попередження водія про відповідальність той зупинився. Чоловік перебував з ознаками сп’яніння, що підтвердив результат перевірки на приладі Drager. На водія склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та винесли постанову за невиконання вимог про зупинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: