У Львові розмовлятимуть про графіті та стріт-арт

962363

Книгарня «Є» у рамках проекту «Ті, що надихають» запрошує на розмову із засновником кластеру для художників «Фарбований лис» Тарасом Армом, яка відбудеться 19 квітня. Початок — о 18.30. Модераторка — Марта Сомик.

Про це6 повідомляє книгарня «Є» на своїй сторінці у Фейсбуку.

Буквально кілька років тому графіті та мурали дуже часто не викликали у людей надто яскравих емоцій. Дехто вважав це вандалізмом або ж просто проходив повз малюнки. Втім сьогодні в Україні неймовірний інтерес до цього мистецтва. У Львові, до прикладу, створили інтерактивну карту, на якій позначають місця, де можна побачити графіті та мурали міста. Одними з творців цієї мапи є члени графіті та стріт-арт об'єднання «Фарбований лис».

Співпрацюючи з львівською владою, вони розмальовують садочки, двори, дитячі майданчики та стіни старих будинків. Окрім того, цей кластер допомагає вуличним художникам з пошуком дозволів та фінансуванням для їхніх проектів. Про настінні малюнки на вулицях Львова та України, а також, як знайти підтримку з боку влади та при цьому створити те, що хочеш саме ти, поговоримо 19 квітня.

Адреса Книгарні «Є»:
м. Львів,
просп. Свободи, 7.
Телефон: (032) 235 73 68
Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: