«Лінія Маннергейма»: як у Львові Жадан завершував тур нового проекту (фоторепортаж)

IMG_3292

«Лінія Маннергейма» - це зовсім не те, що львівська аудиторія звикла чути від Сергія Жадана на вже традиційних виступах проекту «Жадан і Собаки». «Лінія Маннергейма» - це проект з іншою музикою та з геть інакшою енергетикою.

У неділю, 15 квітня, музиканти завершили свій невеликий тур-презентацію альбому «Де твоя лінія?». І саме цей фінальний sold out (квитки були розкуплені ще напередодні, втім уже перед самим початком можна було потрапити на "стоячі" місця, тож зала була заповнена вщент) став гарною фінальною крапкою туру ще свіжого проекту.

Разом зі Сергієм Жаданом (автором текстів та основним голосом проекту) на сцені - лише двоє. Гітаристи Євген Турчинов ("Жадан і Собаки") та Олег Каданов ("Оркестр Че") за допомогою драм машини й лупера замінюють багатолюдний колектив та розкачують аудиторію за десятьох.

Як зазначають самі музиканти - проект експериментальний та поєднує в собі атмосферне гітарне та електронне звучання й глибоке текстове наповнення.

І хоч наразі у вільному доступі є альбом із лише п'яти пісень, проект має повноцінну півторагодинну концертну програму. Звичайно, не обійшлося без читання віршів, які глядацька зала ритмічними оплесками перетворила на справжній реп.

Крім пісень із альбому (який можете переслухати тут) музиканти презентували ще пару неопублікованих треків, тож залишається сподіватися, що незабаром і в мережі з'являться музичні новинки від «Лінії Маннергейма».

Наразі ж проект бере гастрольну перерву, а от Сергій Жадан вже незабаром повернеться до Львова із благодійним творчим вечором, який анонсував під час виступу.

Фото: Микита ПЕЧЕНИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: