П’яний автомийник викрав автомобіль Медведчука і влаштував потрійну ДТП

201924

У Подільському районі Києва п'яний співробітник автомийки розбив викрадений з місця роботи Mercedes G-Class, який зареєстрований на Віктора Медведчука, котрого генпрокурор Юрій Луценко звинуватив в антиукраїнській діяльності.

Інцидент стався в понеділок на перехресті вулиць Мостицькій і Ужвій, передає Дзеркало тижня.

«На світлофорі, де зупинилися автомобілі, нетверезий автовикрадач протаранив Mercedes Sprinter, який, в свою чергу, врізався в Daewoo Lanos. Після зіткнення викрадач намагався втекти з місця події, але, очевидно, виявився занадто п'яним - поліцейські знайшли його сидячим під стовпом», - написав Роман Синіцин в Facebook.

Він зазначив, що перевірка на драгері на місці аварії показала вміст алкоголю в крові водія-викрадача 2 проміле, що удесятеро перевищує норму.

Натомість народний депутат Ігор Мосійчук, повідомив, що викрадений Mercedes належить лідеру руху «Український вибір» Віктора Медведчука, а на мийку його пригнала дружина Медведчука Оксана Марченко.

У Харкові на початку квітня відбулося ДТП за участю «швидкої», в результаті якого загинули дві людини, ще троє отримали травми.

Фото: Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: