Під час форуму «Агропорт Захід Львів 2018» хочуть встановити рекорд України

IMG_8754

У межах VII Міжнародної виставки та форуму з підтримки фермерства «Агропорт Захід Львів 2018» планують встановити рекорд України із варіння гречаної каші з м`ясом. 

У межах VII Міжнародної виставки та форуму з підтримки фермерства «Агропорт Захід Львів 2018» планують встановити рекорд України із варіння гречаної каші з м'ясом.

Про це під час прес-конференції розповіла директорка департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Наталія Хмиз, передає кореспондент Дивись.info.

Форум розпочнеться у четвер, 19 квітня, і триватиме до 21 квітня.

«У межах виставки відбудеться кілька дискусійний панелей та тематичних конференцій за участі українських та зарубіжних експертів. Цього року вперше до Агропорту приєднається Херсонщина та вперше відбудеться латвійсько-український день сільського господарства, де, з-поміж іншого, торкнемося теми лісів. Найактивіші виробники органічної продукції поділяться досвідом.Також говоритимемо про фінансові інструменти на агроринку, про інновації в птахівництві та кооперацію фермерів Сходу і Заходу України» - розповіла Наталія Хмиз.

У межах форуму відбудеться Фермерський ярмарок та Фестиваль вуличної органічної кухні. А родзинкою цьогорічного форуму має стати рекорд України із варіння гречаної каші з м`ясом. Для витілення цього проекту об'єдналися виробники органічної продукції з різних областей України.

Також відбудуться демонстраційні покази сільськогосподарської техніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: