У Львівській залізниці розповіли, коли повернуть на маршрут поїзд Львів–Сянки

9fcdacff-0425-441c-ab6a-b9c574e5bf6d

Приміські перевезення на сьогодні здійснюються в умовах гострої нестачі справного рухомого складу.

Електропоїзд №6023/6024 Львів–Сянки–Львів повернеться на маршрут відразу після завершення заводського капітального ремонту, про це йдеться на сайті Львівської залізниці.

Під час виконання робіт з капітального ремонту електропоїзда серії ЕР-2Т №7250 у ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод», який планували завершити у другій декаді квітня, спеціалісти виявили додаткові несправності, усунення яких зумовило продовження терміну ремонту.

У зв’язку з цим Львівська залізниця змушена з 16 квітня 2018 року продовжити відміну курсування приміського поїзда №6023/6024 сполученням Львів–Сянки–Львів. Очікується, що електропоїзд буде задіяний на цьому ж напрямку відразу після завершення капремонту.

Приміські перевезення на сьогодні здійснюються в умовах гострої нестачі справного рухомого складу, що не оновлювався протягом попередніх років через недостатнє фінансування. Наприклад, із 44 електропоїздів інвентарного парку магістралі понад половина одиниць потребує капітального ремонту, а зношеність парку електропоїздів серії ЕР-2 сягнула критичної позначки у 95%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: