Львівські депутати вимагають тимчасово заборонити публічне прослуховування російськомовних пісень

IMG_3503

Депутати Львівської обласної ради звернулися до голови ЛОДА та керівників органів місцевого самоврядування щодо встановлення мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області.

Депутати Львівської обласної ради звернулися до голови ЛОДА та керівників органів місцевого самоврядування, щодо встановлення мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області.

За відповідне рішення під час сесії проголосувало 57 депутатів Львівської обласної ради, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми, депутати Львівської обласної ради, просимо у голови Львівської обласної державної адміністрації та керівників органів місцевого самоврядування Львівської області вжити заходів щодо встановлення мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту у будь-яких формах на території Львівської області до моменту повного припинення окупації території України», - йдеться у зверненні.

У зверненні також пропонується створити міжвідомчі робочі групи (за участю громадськості, правоохоронних органів та районних державних адміністрацій), метою яких буде проведення систематичної роз’яснювальної роботи для фізичних та юридичних осіб про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: