Націоналісти пікетують ЛОР з вимогою прийняття звернення проти олігархів (фото)

unnamed (4)

Сьогодні у Львівській обласній раді заплановане сесійне засідання, під будівлею ради вже зібралося кілька десятків активістів. Поки обходиться без провокацій та порушення порядку.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Кілька десятків націоналістів пікетують ЛОР із вимогою до депутатів прийняти звернення до Верховної Ради на підтримку антиолігархічного пакету законів, який зареєстрований у ВР.

Фото: Дивись.info

«Націоналісти зареєстрували у ВР цілий пакет антиолігархічних законів, які, зокрема, передбачають повернення капіталів з офшорів, справедливе оподаткування для олігархів, руйнування їх монополій в енергетичній сфері, - розповів журналісту Дивись.info один із лідерів акції Любомир Мельничук. - Ми чудово розуміємо, що Верховна Рада не зацікавлена у прийнятті таких законів, тому починаємо серію акцій вуличного тиску. Також ми хочемо, аби Львівська облрада прийняла відповідне звернення до ВР і в такий спосіб задекларувала свою позицію, показала, на чиїй вона стороні».

Фото: Дивись.info

Він додав, що націоналісти вимагатимуть, аби аналогічні звернення приймали також інші обласні ради України.

Додамо, що сьогодні через сесію ЛОР біля будівлі та також у самих приміщеннях ради посилені заходи безпеки. Біля будівлі ради і у фойє розташувалися кілька десятків повністю екіпірованих поліцейських в амуніції та з кийками. Втім, громадський порядок поки ніхто з активістів не порушував.

Фото: Дивись.info

Фото: Дивись.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: