Екс-помічника нардепа оштрафували на 13 тисяч за хабар у 150 тисяч

000024_1516869241_big

Суд оштрафував екс-помічника народного депутата Івана Бедринця на 12750 гривень за отримання хабара в 150 тисяч гривень.

Відповідний вирок виніс 12 квітня Тячівський райсуд Закарпатської області, передає УП.

«Затвердити угоду про винуватість, укладену 15 лютого 2018 року між прокурором відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури Закарпатської області радником юстиції Малицьким Сергієм Івановичем та ОСОБА_3 (Бедринцем – УП)», – йдеться у вироку.

Зазначається, що в травні 2017 року Бедринець пообіцяв знайомому допомогти уникнути кримінального переслідування, використовуючи свої зв'язки у Верховній Раді.

Отримавши за це 150 тисяч гривень, обвинувачений направив від імені нардепа звернення до очільників МВС Арсена Авакова, Нацполіції Сергія Князєва та Генпрокурора Юрія Луценка. В зверненнях вказувалось про неправомірність дій правоохоронців, а також ініціювалось питання щодо проведення службового розслідування та притягнення винних осіб до відповідальності.

У рішенні йдеться, що 15 лютого 2018 року прокурор та Бедринець уклали угоду, якою було визначено покарання – 12 750 гривень штрафу.

Згідно з сайтом «Посіпаки», Іван Бедринець був помічником депутата від БПП Василя Брензовича.

Наразі на сайті Ради серед помічників Брензовича він не значиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: