«Львівтеплоенерго» замінить 15 кілометрів теплових мереж

IMG_9931

ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає підготовку до нового опалювального сезону 2018-2019 року.

З 23 квітня розпочинаються щорічні гідравлічні випробування теплових мереж, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури. Після гідравліки ремонтні бригади підприємства проводитимуть роботи з ремонту котелень і ЦТП, основного і допоміжного обладнання на ТЕЦ-1, ТЦ «Північна» і ТЦ «Південна». Також у планах замінити 15 км теплових мереж на попередньо ізольовані труби.

У 2018 році ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує провести реконструкцію двох підвальних котелень (вул. Стецька, 5, вул. Кордуби, 12); реконструкція окремостоячих котелень на вул. Солодова, 6, вул. Шевченка, 42; реконструкцію ЦТП та теплових мереж на вул. Стрийська-Гашека. У планах заміна 15 км трубопроводів теплових мереж попередньо ізольованими трубами.

Також заплановано встановлення загальнобудинкових лічильників гарячого водопостачання (І етап, 640 шт.) та встановлення 164 ІТП у Сихівському районі (І-ша черга) та 84 ІТП у Шевченківському районі.

«Ремонтні роботи, які проводять наші теплопостачальні підприємства є надзвичайно важливі. Адже ми можемо проаналізувати тенденцію проходження опалювального сезону за минулі роки і побачити, що взимку у нас практично не відбувається аварійних ситуацій. Ми вчасно розпочинаємо опалювальний сезон і, при необхідності, за підвищення температури зовнішнього повітря, можемо його призупинити.

Зокрема минулого року для підготовки теплового господарства міста до опалювального сезону було витрачено близько 105 млн. грн та проведено багато важливих робіт – це і ліквідація підвальних котелень, реконструкція котелень, заміна близько 16 км теплових мереж.

З наступного тижня розпочинаються гідравлічні випробування теплових мереж, що дасть можливість промоніторити теплові мережі на предмет потенційних витоків та замінити ці слабкі місця під час цьогорічної ремонтної кампанії», - розповів Олександр Одинець, начальник управління інженерного господарства ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: