У Львові поліцейському запропонували іномарку за закриття кримінального провадження

30711147_1666629426759540_8708394587502149632_n

Пропозиція надійшла від місцевого мешканця, уродженця Росії.

Працівники внутрішньої безпеки Національної поліції України отримали звернення керівника підрозділу поліції Львова щодо пропозиції їм хабарів. За уникнення кримінальної відповідальності львівському поліцейському запропонували автомобіль, про це повідомили у Нацполіції України.

До Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшов рапорт від начальника Управління по боротьбі з торгівлею людьми ГУНП у Львівській області. 35-річний підполковник поліції повідомив, що до нього звернувся мешканець Львова, уродженець Російської Федерації, відносно якого місцевою поліцією було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Чоловік висловив правоохоронцю пропозицію: закриття кримінального провадження в обмін на ключі від автомобіля. Ринкова вартість «хабара» 300 тисяч гривень. Але задум сутенера не спрацював.

За інформацією внутрішньої безпеки Львівською місцевою прокуратурою №2 було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України, в ході якого вдалося задокументувати протиправну діяльність хабародавця.

Як і обіцяв, 34-річний росіянин наступного разу навідався до посадовця львівської поліції з «подарунком», припаркувавши під вікнами адміністративної будівлі поліції іномарку. На місці події його затримали працівники Львівського управління внутрішньої безпеки НПУ та місцевої прокуратури №2 в порядку ст.208 КПК України. Автівку вилучили у якості речового доказу.

Фігурантові підкупу слідчими Львівської місцевої прокуратури вже оголошено підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України. Затриманому обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: