В Україні можуть скасувати жовтий сигнал світлофора

3793-3

Кабінет міністрів України схвалив проект протокольного рішення про заходи щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху, відповідно до якого вивчить доцільність скасування жовтого сигналу світлофора.

Кабінет міністрів України схвалив проект протокольного рішення про заходи щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху, відповідно до якого вивчить доцільність скасування жовтого сигналу світлофора, передає РБК-Україна.

«МВС, Мінінфраструктури, «Укравтодор», Національна поліція, «Укртрансбезпека» опрацювати питання про скасування жовтого сигналу світлофора та в разі необхідності внести на розгляд уряду відповідний проект акта», - йдеться в документі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін створив комісію з розслідування причин ДТП у Кривому Розі, в результаті якої загинули 9 осіб. За даними місцевих ЗМІ, вранці на момент аварії світлофори не працювали, тому учасники ДТП перетинали перехрестя на жовтий миготливий сигнал. 18 квітня у Кривому Розі оголошено траур за загиблими в ДТП, скасовано святкування та масові заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: