Львівщина направила до війська майже 40% призовників від запланованої кількості

30713748_362769314219499_4132740544369524736_n

В межах весняної призовної кампанії Львівщина направила до війська майже 40 відсотків призовників від запланованої кількості, інформують у Львівському обласному військкоматі.

Сьогодні, 19 квітня, до лав Збройних Сил України та інших військових формувань скеровано ще близько півсотні призовників з Львівщини. За словами військового комісара Львівського обласного військового комісаріату полковника Олександра Тіщенка планове завдання з призову на строкову військову службу виконується, згідно з встановленими часовими термінами.

«Робота ведеться планово – оповіщення призовників, прибуття їх на дільниці, збірні пункти та відправки до війська. Слід наголосити на тому, що на сьогоднішній день багато призовників приходять до районних військових комісаріатів, не чекаючи повістки», – сказав Олександр Тіщенко.

Віталій Царьов та Сергій Бахур – два товариші. Вони не стали чекати поки їм надійде повістка з військкомату та самі зголосилися до війська. Самбірчани мріють про те аби разом проходити строкову військову службу.

За словами Віталія про військова служба його не лякає, адже чимало представників родини служили у війську.

«Мама, тато, дідусь й двоюрідний брат – усі відслужили, – розповідає він. – Тому для мене це вже радше родинна традиція. Дуже хочу потрапити з другом в елітні війська аби з максимальною користю використати час в армії. Як звикну та призвичаюся то можливо залишуся у війську на контракт».

Для його друга дитинства Сергія – служба в армії також традиція. Він доповнив розповідь товариша: «І у мене служили і тато, і дід. Тепер моя черга. Мрію потрапити до тієї ж військової частини,в якій служив строкову службу і мій батько».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: