На Львівщині судитимуть мешканця Запорізької області, який продавав неіснуючий цукор

BitNovosti.com

На Львівщині судитимуть мешканця Запорізької області за те, що зловмисник під виглядом директора одного із приватних підприємств, запропонував освітньому та медичному закладам Яворівського району купити неіснуючий цукор.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, завершено досудове розслідування стосовно раніше судимого 63-річного мешканця Запорізької області, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 КК України (шахрайство).

Встановлено, що цьогоріч у березні зловмисник під виглядом директора одного із приватних підприємств, запропонував освітньому та медичному закладам Яворівського району купити у нього цукор за заниженою ціною, якого у нього насправді не було.

Зазначається, що скориставшись довірливістю працівників вказаних закладів, чоловік заволодів грошовими коштами на загальну суму понад 13 тис грн.

Під час досудового розслідування, Галицьким районним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зазначимо, що новий злочин чоловік вчинив, перебуваючи на іспитовому терміні.
Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Яворівського районного суду для розгляду по суті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: