Садовому готуються оголосити ультиматум

unnamed (6)
Фото Дивись.info

Мешканці Львова не допустять будівництва сміттєпереробного заводу.

Про це сьогодні, 19 квітня, виступаючи під час сесії Львівської міськради заявив представник пікетувальників Тарас Бень, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Зокрема, мешканці вимагають скасувати усі рішення, які прийняла міськрада щодо будівництва сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій.

«Громада висловлює свою категоричну позицію проти будівництва на Пластовій. Будівництво сміттєпереробного комплексу поставить хрест на районі у плані розвитку. Це буде депресивний район», - заявив Тарас Бень.

Він також додав, що комплекс не можуть будувати без полігону, а на Пластовій для цього не має місця.

«Висловлюємо не прохання, а вимогу, якщо вона не буде виконана, це буде в ультимативній формі», -  заявив активіст.

В свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що майбутній комплекс буде відповідати усім екологічним нормам.

«Більш чистого проекту в Україні не було. Всі проекти, які фінансує ЄБРР проходять міжнародну експертизу», - заявив Садовий.

Він також додав, що мешканців підбурюють виступати з протестами, доносячи до них неправдиву інформацію.

Додамо, що близько сотні осіб прийшли під Львівську міську раду, щоб висловити протест проти планів мерії збудувати сміттєпереробний завод на вулиці Пластовій.

Як заявляють учасники протесту, на цій території вже знаходиться багато підприємств, а тепер на додачу до цього туди почали завозити сміття. Люди скаржаться, що через погану екологічну ситуацію в цьому районі хворіють діти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: