Справжній бойовик: на Вінниччині спецназ взяв штурмом будинок (відео)

18

У середу, 18 квітня, у селі Вербка Чечельницького району Вінницької області спецназ штурмував будинок, прилетівши на вертольоті, щоб врятувати жінку від озброєного п'яного чоловіка. 

Як інформує прес-служба Нацполіції області, причиною спецоперації «Грім» став дзвінок жінки, яка поскаржилася, що їй погрожує рушницею 50-річний чоловік.

На місце НП прибули співробітники сектора реагування патрульної поліції, яким вдалося вивести 49-річну жінку з дому.

Коли зловмисник побачив правоохоронців, то відразу ж відкрив вогонь у їхній бік. У відповідь один із копів застосував зброю та поранив його в ногу. Однак дебошир все одно відмовився добровільно здати рушницю і забарикадувався в будинку.

«За рішенням керівництва Нацполіції і МВС України до проведення спецоперації залучили спецпідрозділ КОРД. Спецназівці оперативно провели штурм будівлі, перед цим переконавшись, що в будинку, крім зловмисника, більше нікого немає», - пояснили в поліції.

Чоловіка затримали, застосувавши фізичну силу. Пізніше йому надали медичну допомогу.

Поліцейські вилучили зброю дебошира, а також знайдені під час обшуку в будинку чотири тротилові шашки та електродетонатор. За фактом інциденту порушено кримінальне провадження за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: