Від Садового вимагають відмовитись від будівництва сміттєпереробного заводу

unnamed (25)
Фото Дивись.info

Міського голову Львова Андрія Садового закликали відмовитись від планів будівництво сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій у Львові та обрати одну із земельних ділянок, які раніше були запропоновані Львівською ОДА.

Про це сьогодні, 19 квітня, під час сесії Львівської міської рад заявила депутатка Юлія Гвоздович, передає кореспондент ІА Дивись.Info.

«На невеликій площі вже і так є понад 50 підприємств, з яких частина є шкідливими для довкілля. Тому сміттєпереробний завод може стати справжнім екологічним лихом», - заявила депутатка.

Вона додала, що містобудівні умови і обмеження для будівництва заводу були затвердженні з порушенням процедури. Крім цього, не була проведена екологічна експертиза.

Відтак, депутатка закликала міського голову провести переговори з Львівською облдержадміністрацією та облрадою з метою в пошуку іншої ділянки для сміттєпереробного заводу, який буде відповідати усім екологічним нормам.

Додамо, що близько сотні осіб прийшли під Львівську міську раду, щоб висловити протест проти планів мерії збудувати сміттєпереробний завод на вулиці Пластовій.

Як заявляють учасники протесту, на цій території вже знаходиться багато підприємств, а тепер на додачу до цього туди почали завозити сміття. Люди скаржаться, що через погану екологічну ситуацію в цьому районі хворіють діти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: