Червоноград наразі не погодив питання про додатковий прийом львівського сміття

1369

Серед питань порядку денного на сесії Червоноградської міської ради 19 квітня три стосувалися прийому сміття з інших населених пунктів.

Про це інформує Нео Радіо.

Депутати надали дозвіл КП «Комунальник» приймати на червоноградський полігон відходи з населених пунктів Острівської сільської ради (в місячному об’ємі утворення ТПВ до 250 м куб), а також підприємств ПАТ «Львівська вугільна компанія» (15 тонн на рік) та ВП «Управління «Західвуглепостач» (6,5 тонн на рік). До речі, хоч Червоноград і погоджує Острівській сільраді прийом сміття, цим правом за останній час вона не скористалася.

А от питання про додаткове прийняття та захоронення ТПВ зі Львова в загальній кількості 2 тис 500 тонн сміття у депутатській залі зависло після виступів як самих депутатів, так і представників громади. Його розглянуть на наступній сесії.

Варто нагадати, що, згідно з Меморандумом про співпрацю, який було підписано представниками Львівської ОДА, облради та містами Львівщини, Львів щодня протягом двох років може завозити на наш полігон до 10 тонн сміття. 21 квітня виповниться рік, як Червоноград приймає відходи з обласного центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: