У Львові проходитимуть заходи до Міжнародного дня танцю

793_dsc_7798

З нагоди Міжнародного дня Танцю 22–24 квітня до Львова завітає індійська танцівниця Пратібха Джена Сінгх.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

За ініціативи Львівської секції Міжнародної Ради Танцю (СID) при ЮНЕСКО та Народної студії східних танців «Шовковий шлях» заплановані заходи з метою:

- Ознайомити львів’ян та гостей міста з індійською танцівницею класичного індійського танцю одіссі - Пратібхою Дженою Сінгх.

- Розвинути індійську культуру у Львові

- Популяризувати та розвивати танцювальне мистецтво, активний та здоровий спосіб життя серед дітей, молоді та дорослих – формувати творчу та здорову націю.

- Долучити Львів до всесвітнього святкування Міжнародного дня танцю.

- Надати можливість жителям міста познайомитися з різними напрямками танцю.

Програма

22–24 квітня 2018 року

- Майстер-класи та перформанс Пратібхи Джени Сінгх

Львів, Залізнична, 20, студія йоги і танцю «Шакті йога шала»

29 квітня 2018 року

- Концерт присвячений святкуванню Міжнародного дня танцю

Львів, Зелена, 88, клуб «Picasso»

Довідка

Міжнародна Рада Танцю (СID) при ЮНЕСКО

Міжнародна Рада Танцю (СID) при ЮНЕСКО – це єдина офіційна організація, що об'єднує всі форми танців всіх країн світу та найбільш важливі міжнародні, національні та місцеві танцювальні організації в більш ніж 170 країнах. Зокрема, активно підтримує та заохочує професійний розвиток, дослідження та міжнародний обмін у сфері танцю. З 1973 року CID надає офіційну підтримку вільному обміну досвідом та розвитку танцю у всіх країнах шляхом створення місцевих секцій (як от Львівська секція CID) та проведення конгресів.

Львівська секція Міжнародної Ради Танцю (СID) при ЮНЕСКО.

Львівська секція наразі є єдиною секцією Міжнародної Ради Танцю (СID) при ЮНЕСКО в Україні, була затверджена 14 лютого 2014 року.

Основними цілями секції є проведення міжнародного конгресу з досліджень у сфері танцю та привернення уваги українських танцюристів і громадськості на ідею можливості розвитку людини через танцювальне мистецтво. Завдяки танцю людина здатна змінити не тільки своє тіло, але і свої емоції, трансформуватися психологічно та збагатитися культурно.

У серпні 2017 року львівська секція провела перший в Україні міжнародний конгрес з досліджень у сфері танців, який проходив у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької. Престижний форум об’єднав фахівців з різних куточків світу. Конгрес був відкритим для представників всіх форм танцювального мистецтва: балет, народні та сучасні танці, бальні, східні танці, танго, фламенко, танцювальна терапія, реабілітаційна практика, тощо. Учасники мали можливість представити свою унікальну методику або інноваційні дослідження на тему танцювального мистецтва, отримати нові знання та встановити ділові контакти з теоретиками та практиками в галузі танцю, представниками танцювальної традиції з усього світу. В Конгресі прийняли участь 80 учасників з 10 країн світу: Єгипет, Бельгія, Аргентина, Угорщина, Італія, Гамбія, Камерун, Іран та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: