У Львові пройде Форум професійної освіти. Де відвідати захід?

Афіша
ЛОДА

У вівторок, 24 квітня, відбудеться презентація закладів професійної освіти Львівської області «Форум професійної освіти - 2018», пише Дивись.info.

«Форум професійної освіти - 2018»  ініційований департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації для привернення уваги учнівської молоді до робітничих професій, які є затребуваними на ринку праці,  їхнього подальшого навчання та працевлаштування за професійними інтересами.

«У межах програми заходу відбудеться представлення 35 закладів професійної освіти Львівської області у сферах легкої промисловості, сільського господарства, деревообробки,  художнього ремесла,  харчової промисловості і сфери послуг, автомобільного та залізничного транспорту, будівництва», - розповідає директор департаменту освіти і науки ЛОДА Любомира Мандзій.

Також на форумі будуть експонуватися технічні моделі сільськогосподарського транспорту та симулятор пульта управління локомотивом, на якому учасники матимуть змогу відчути себе у ролі машиніста.

Під час виставки заплановані майстер-класи з різьби по дереву, молекулярної кухні, оформлення кондитерських виробів, флористики, карвінгу, боді-арту, покази малярної та столярної справи, бармен-шоу тощо.

Загалом для експозицій використають 1600 квадратних метрів.

Відбудеться Форум за адресою: вулиця Щирецька, 36 (Виставковий центр). Час проведення з 11:00 до 17:00. Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: