12-річний австралієць сказав батькам, що пішов в школу, а сам полетів відпочивати на Балі

Мама 12-річного школяра з Сіднея відмовилася летіти з ним відпочивати на Балі. Однак вона не врахувала, що її син не звик чути слово «ні»: він викрав у батьків кредитну карту і полетів на курорт сам.

Про цю історію пише The Guardian.

Насамперед школяр купив квитки і забронював готель на Балі, після чого обманом отримав свій закордонний паспорт у бабусі. Видання відзначає, що в Австралії діти від 12 років можуть подорожувати самостійно, без супроводу дорослих. У день вильоту хлопчик сказав рідним, що пішов в школу, а сам на самокаті доїхав до вокзалу, звідти - до аеропорту.

Пізніше хлопчик розповів журналістам, що по шляху від Сіднея до Балі співробітники аеропорту зупинили його лише один раз - на пересадці в Перті. Вони попросили школяра показати документи, щоб упевнитися, що йому є 12 років. Більше до нього питань не було.

При заїзді в готель на Балі школяр знову не зустрів проблем: достатньо було сказати співробітникам готелю, що він чекає приїзду сестри. Проблеми почалися трохи пізніше, коли рідні дізналися про його прогул в школі. Матері треба було трохи часу, щоб з'ясувати, що він полетів на Балі.

«Ми були страшенно шоковані, просто не було слів, щоб описати, що ми відчували, коли виявили, що наш син полетів за кордон», - заявила Емма, мати школяра.

Пізніше вона сама виїхала в Індонезію і повернула сина назад в Сідней. Видання не уточнює, скільки часу школяр встиг провести на курорті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: