19-річному львів’янину, який побив поліцейського, суд виніс вирок

31239543_2090285357915147_7412015041995603968_n

Львівська місцева прокуратура №2 підтримувалось державне обвинувачення в суді стосовно 19-річного львів’янина, який підозрювався у побитті правоохоронця.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Нагадаємо, подія трапилась нинішнього року, у лютому, неподалік гуртожитку Львівського професійного ліцею комп’ютерних технологій.

Встановлено, що зловмисник нецензурно висловлювався до коменданта та вахтерів гуртожитку. При спробі офіцера поліції припинити хуліганські дії юнака, той вдарив правоохоронця у обличчя та завдав ногою декілька ударів по тілу та голові.

Внаслідок цього потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку, забій шийного відділу хребта, ангіоспазм артерій сітківки, рани та садна.

Під час досудового розслідування та судового розгляду до обвинуваченого застосовувався запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Вироком Залізничного районного суду м. Львова, юнака визнано винним і засуджено до 2 років позбавлення волі та на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном 1 рік.

Крім цього, на засудженого покладено обов’язки, передбачені ст.76 (обов’язки, які покладає суд на особу, звільнену від відбування покарання з випробуванням) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: