Львів'яни зареєстрували петицію проти довгострокового відключення гарячої води

4278bff54542116abda65f0c76da40243c4f5f7a

Сьогодні, 23 квітня, у Львові зареєстрували петицію щодо припинення довгострокового відключення гарячої води через гідравлічні випробування.

«Щороку у квітні-травні у Львові проводяться гідравлічні випробування, і вони тривають майже місяць, а то і більше. При цьому тижнями нічого не робиться взагалі, а потім все випробовується за якийсь тиждень. Просимо припинити це знущання з громадян міста, - в поєднанні з транспортною проблемою, коли десятки людей їдуть в транспорті, не маючи можливості зайнятися особистою гігієною, як належить, і прогнозом гарячої погоди, це перетворює Львів на містечко третього світу Азії або Африки. Не кажучи вже про те, який імідж місту це створює для туристів», - йдеться в тексті петиції, яка зареєстрована сайті ЛМР.

Авторка петиції Тетяна Михайлишина також просить проводити ці випробування не в гарячу пору і скоротити терміни до тижня.

Нагадаємо, від сьогодні у Львові стартували гідравлічні випробування теплових мереж і деякі львів'яни близько місяця залишаться без гарячої води.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: