Прокурору, який п'яним на смерть збив пішохода, оголосили підозру

IMG_6085-e1481880475922
Прокурор Львівської області Юрій Квятківський

Прокурору Мостиського відділу Городоцької місцевої прокуратури, який скоїв смертельну ДТП у Старосамбірському району, сьогодні оголосили підозру.

Про це під час брифінгу повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський.

«29-річний прокурор Мостиського відділу районної прокуратури, керуючи автомобілем ВАЗ 2114, не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожні знаки, які були на відрізку дорожнього шляху та здійснив наїзд на пішохода 1954 року народження, який загинув на місці ДТП», - розповів прокурор.

За його словами, було проведено огляд місця події, всі дані відправлені на експертизу. Крім цього, медики зафіксували у крові водія алкоголь - 1,2 проміле.

Як зазначив Квятківський, підозру прокурору оголосили сьогодні вранці за статтею 286 ч.2 КК України(Порушення ПДР, які спричинили смерть потерпілого). «Прокуратура звернулась до Галицького суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від посади. У суді для водія вимагатимуть міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт», – уточнив Юрій Квятківський.

Він додав, що автомобіль був вилучений з місця пригоди, запакований у спеціальну плівку та відвезений на штрафмайданчик. Сам прокурор перебуває у лікарні з забоєм руки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: