У «Львівавтодорі» розповіли деталі ремонту вулиці Пластової

327414_size2

У Львові триває капітальний ремонт доріг. Один з масштабних цьогорічних об’єктів - ремонт вул. Пластової, на ділянці від вул. Богданівської до вул. Бескидської.

Роботи проводить ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», під час капітального ремонту вул. Пластової, на ділянці від вул. Богданівської до вул. Бескидської буде замінено дорожнє покриття, замінено водопровід, газопровід, напірну і дощову каналізацію, заплановане встановлення зовнішнього освітлення з енергоощадними світильниками. Станом на сьогодні завершено усі підготовчі роботи, під час яких було розібрано 440 м бортових каменів. Також вже прокладено 1 км водопроводу діаметром 300 мм, 1,2 км напірної каналізації діаметром 300 мм та 36 м дощової каналізації діаметром 600 мм.

«Водопровід і каналізація прокладені в «зеленій зоні», яка йде паралельно з дорогою. На самій дорозі проводимо демонтаж старого покриття, зокрема копаємо корито для прокладання нового дорожнього покриття. Ці роботи проводимо від вул. Бескидської в напрямку до вул. Богданівської», - розповів Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП «Львівавтодор».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: