Стало відомо, скільки літніх майданчиків у Львові порушують закон

litni_maidanchyky
Фото: ілюстративне. Джерело: city-adm.lviv.ua

Інженери КП «Адміністративно-технічного управління» проводять обстеження відкритих літніх майданчиків і на даний момент у Львові вже функціонує 291 літній майданчик, з яких - 23 встановлено самочинно.

Про це розповіла в коментарі ІА Дивись.info начальниця сектору благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» Марина Кустова.

За її словами, у Львові вже виявили 23 майданчики, на яких немає погоджених паспортів.

«Найбільше таких звичайно в центральній частині міста. Там вже встановлено 170 майданчиків, з яких - 7 самочинно. Проте, наразі в управлінні не маємо поадресної інформації, які саме майданчики не мають дозволів», - сказала пані Марина.

Вона також зазначила, що немає самочинно встановлених майданчиків лише по Шевченкіському та Сихівському районах.

Марина Кустова також розповіла про процедуру демонтажу «незаконних» майданчиків.

«Якщо літній майданчик встановлений самочинно, або має відхилення від погодженого паспорта, тоді районна адміністрація подає об'єкту господарювання акт-пропозицію про добровільний демонтаж. У випадку, якщо суб'єкт підприємницької діяльності у визначений термін не здійснив демонтажу добровільно, тоді інформується постійна комісія із питань встановлення відкритих літніх майданчиків при ЛМР і вони приймають погодження примусового демонтажу», - пояснила начальниця сектору благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління».

Окрім того вона заявила, що минулого року здійснили понад 20 примусових демонтажів літніх майданчиків у Львові.

Нагадаємо, у 1 квітня у Львові стартував сезон літніх майданчиків. Відкриті літні майданчики у Львові функціонують щороку з 1 квітня і до 1 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: