Суд переніс слухання справи Бубенчика через відсутність адвокатів

i75_ArticleImage_112983
Фото: Детектор медіа.

Печерський райсуд Києва переніс на 27 квітня слухання справи активіста Євромайдану Івана Бубенчика, якого підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю та посяганні на життя працівника правоохоронного органу.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Засідання перенесли через клопотання адвоката Бубенчика. Він наполягав на присутності в суді ще двох захисників, які не змогли прийти 24 квітня.

На початку квітня Генпрокуратура повідомила Бубенчику про зміну раніше повідомленої підозри. Раніше йому інкримінували вбивство двох правоохоронців і один замах на вбивство.

Генпрокуратура вже викликала на допит майданівця Івана Бубенчика, який заявляв, що 20 лютого 2014 року застрелив на Майдані двох силовиків, проте він на допит не з’явився.

У період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року під час сутичок протестувальників із силовиками в центрі Києва загинули понад сто людей, найбільше – 20 лютого. Згодом загиблих учасників акцій протесту почали називати «Небесною сотнею».

За даними Міністерства внутрішніх справ, з 18 лютого по 2 березня 2014 року під час виконання службових обов’язків у центрі Києва загинули також 17 силовиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: