У Вінницькій області зниклу родину знайшли в машині на дні річки (фото)

2143554

Автомобіль з тілами зниклих людей виявили в річці Південний Буг між селами Сокілець й Олексіївка на Вінниччині на глибині близько двох метрів.

У селі Сокілець Немирівського району в річці Південний Буг виявлено автомобіль з тілами сімейної пари Юрія та Інни Нахімчуків, яких розшукували з 9 квітня цього року. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції Вінницькій області.

За інформацією правоохоронців, 54-річний чоловік і 52-річна жінка на власному автомобілі Nissan поїхали від знайомих і зникли.

«Поліцейські опитали місцевих жителів, перевірили коло спілкування зниклого подружжя, обстежили можливі маршрути руху їхнього автомобіля за допомогою квадрокоптера, прочісували лісові насадження і перевіряли водойму», - йдеться в повідомленні.

Внаслідок пошуків автомобіль з тілами зниклих людей виявили в річці між селами Сокілець і Олексіївка на глибині близько двох метрів.

Рятувальники витягли автомобіль на поверхню. У салоні автомобіля перебували двоє загиблих. Видимих ​​ознак насильницької смерті на їхніх тілах під час огляду експерти не виявили.

«Одна з версій, яка розглядається слідством, що автомобіль потрапив у водойму внаслідок ДТП», - йдеться в повідомленні.

За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею про умисне вбивство (ст. 115 КК України). Призначено низку експертиз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: