Гройсман порадив керівництву «Укрзалізниці» особисто їздити у нічних потягах

5ae04f685840b379825187

Прем'єр також доручив компанії щотижня звітувати про пасажирські та вантажні перевезення.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман порадив керівництву «Укрзалізниці» особисто їздити пасажирськими потягами і дивитися, що там відбувається. Про це Гройсман заявив під час засідання уряду, передає «Урядовий портал».

«Буде корисно, якщо менеджмент "Укрзалізниці" буде їздити пасажирськими потягами і дивитися, що там відбувається. Особливо в нічних поїздах. Це буде корисно», - заявив Гройсман.

Окрім цього, Гройсман доручив керівництву ПАТ «Укрзалізниця» щотижня звітувати про ситуацію із забезпеченням транзиту вантажів та внутрішніми перевезеннями з метою оперативного вирішення будь-яких проблем на залізничному транспорті.

«Якщо залізниця не буде здатна забезпечити логістику, це буде тромбом для економіки. Треба забезпечити транзит, перевезення товарів. Ми зняли проблему розподілення вагонів. Тепер треба вирішувати проблему тяги», - заявив Гройсман.

Як повідомлялося, у липні 2017 р. під час конфлікту з колишнім керівником «УЗ» Войцехом Балчуном міністр інфраструктури Володимир Омелян проїхався у плацкарті. Омелян купив квиток без попередження і розкритикував вологу постільну білизну і духоту в вагонах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: