Київська комунальниця отримала в подарунок автомобіль Tesla за 50 тисяч гривень

3284a1b-1

Начальниця планово-економічного відділу КП з обслуговування житлового фонду Дарницького району Києва Тетяна Шуберт отримала в подарунок від сина електрокар Tesla Model S, оцінений лише в 50 тисяч гривень.

Про це повідомляє Bihus.Info.

Зазначається, що транспортний засіб чиновниця, яка працює в комунальному підприємстві «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району м. Києва», вказала в декларації за 2017 рік.

Шуберт зазначила, що вартість автівки 2013 року випуску складає всього 50 тисяч гривень, хоча на вторинному ринку ціни на такі машини, в залежності від комплектації, коливаються від 40 до 55 тисяч доларів.

Також комунальниця отримала у подарунок від 87-річного батька 270 тисяч гривень.

Крім того, повідомляється у статті, в січні 2016 року Шуберт оформила свідоцтво про право власності на 93-метрову квартиру в елітному житловому комплексі Park Avenue VIP, що по проспекту Голосіївському, 60. Ціна подібних квартир від забудовника становить понад 5,5 млн гривень.

Також, згідно з витягом із Реєстру речових прав на нерухоме майно, син Тетяни Шуберт Володимир володіє трьома квартирами у мікрорайоні Позняки. Окрім цього, торік, після того як подарував Tesla матері, він придбав собі новенький Ford Mondeo вартістю близько 30 тисяч доларів.

Донька комунальниці Анна Шуберт у 2014 році також стала власницею Range Rover Sport 2012 року. На даний час середня ціна такої автівки складає близько 40 тисяч доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: