Львівську стоматполіклініку можуть відімкнути від мереж

31306710_1887436851268040_1185335691509235712_o

3-я комунальна стоматологічна поліклініка Львова може залишитися без електроенергії та води.

Про це під час прес-конференції розповіли працівники установи, передає ІА Дивись.info.

«Кілька тижнів тому у підвалі почала з’являтися вода. Ми викликали аварійку зі «Львівводоканалу». Нам сказали, що все – добре, вони не бачать проблеми. Ми знайшли інших спеціалістів, які не є дотичними до «Львівводоканалу». Вони виявили заглушку на каналізаційній трубі. Ми знову викликали аварійку і змусили їх зняти цю заглушку», - розповіла заступник головного лікаря Ірина Шишковська.

За її словами, після цього працівники організували чергування біля каналізаційного колодязя і впіймали працівників «Львівводоканалу», які хотіли знову поставити заглушку. Їх передали поліції.

Завідувач терапевтичного відділення, учасник АТО Олександр Бурій додав, що поліклініку завтра можуть відімкнути від електропостачання. За його словами працівники «Львівобленерго» вже робили спробу відімкнення кілька днів тому. Тоді електроенергію включили через кілька годин.

Олександр Бурій вважає, що такими діями влада міста тисне на працівників поліклініки, які проти ліквідації бюджетної установи.

Нагадаємо, колектив 3-ї комунальної стоматологічної поліклініки Львова виступає проти її ліквідації та перетворення на комунальне некомерційне підприємство. Мешканці Залізничного району під час громадських слухань висловилися проти ліквідації поліклініки та зібрали близько 2 тисяч підписів на підтримку колективу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: