На Львівщині збільшать обсяг видобутку нафти

a8a379894c1e99ae05a1233feba3ab62

Сьогодні, 26 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із представниками компанії «Кадоган Петролеум», аби узгодити розширення компанії в енергетичній сфері на території Львівщини.

В межах зустрічі очільник області ознайомив гостей із динамікою розвитку Львівщини в галузі енергетики та наголосив на наявності механізмів у сприянні інвесторам, що мають намір розвивати тут свій бізнес.

«Перебування такої компанії як “Кадоган Петролеум” для Львівщини – велика честь. Завданням влади є спрощення та пришвидшення усіх дозвільних процедур та сприяння розвитку підприємства. Адже бізнес повинен мати рівні можливості і допомагати розвивати регіон шляхом сплати податків та створення нових робочих місць», - зазначив Олег Синютка.

Під час розмови гості повідомили про бажання компанії розширити свою діяльність та збільшити обсяг видобування нафти на Львівщині.

«Компанія нещодавно змінила команду, і попри те, що є британською, увесь її штат складається з українських фахівців. Плануємо інвестувати в нашу діяльність іще 100 млн грн. Зі збільшенням видобутку нафти місцеві бюджети Львівщини поповняться на 2,1 млн грн. Якщо динаміка буде позитивна, збільшуватимемо інвестиції», - розповів головний виконавчий директор «Кадоган Петроліум» Гвідо Мікелотті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: