У Львові оголосили тендер на коригування проектної документації для рекультивації Грибовицього полігону

grybovychi_smittiezvalyshche_6513

У Львові оголосили тендер на коригування проектної документації з рекультивації полігону с. Великі Грибовичі.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, пише прес-служба ЛМР.

Зазначається, що оголошення тендеру відбулося після отримання головних технічних рішень щодо рекультивації полігону від французької компанії «Egis».

«Оголошено тендер на коригування проектної документації за проектом «Комплексний проект з рекультивації полігону с. Великі Грибовичі». Адже у нас був комплексний проект, розроблений у 2013 році інститутом «Гірхімпром» по рекультивації полігону твердих побутових відходів у с. Великі Грибовичі. Однак, у зв’язку із тими подіями, які відбулись на полігоні (зсув тіла полігону), внаслідок чого змінилася площа полігону, а також з 1 березня 2017 року відбулися зміни в Державних будівельних нормах щодо проектування полігонів, тому була необхідність відкоригувати цей проект», - пояснив Бабак.

Як зазначив чиноввник, зараз оголосили тендер на визначення організації, яка відкоригує цей старий проект у відповідності до усіх змін, які відбулися, а також у відповідності до технічних рішень, розроблених компанією «Egis».

«Компанія «Egis» розробила технічні рішення рекультивації полігону ТПВ у с. Великі Грибовичі в рамках реалізації Меморандуму про співпрацю від 17 березня 2017 року», - сказав Сергій Бабак.

Зокрема, очікувана ціна закупівлі становить 1 млн. 700 грн, а початок аукціону заплановано на 15 травня.

«Тоді дається 10 календарних днів на оскарження результатів конкурсу. Якщо ніякого оскарження не буде, то 25 травня ми підпишемо договір з виконавцем робіт. Договір включатиме повний комплекс робіт з розробки проекту корегування та проходження експертизи. Замовником робіт є ЛКП «Збиранка», — повідомив Сергій Бабак.

Нагадаємо, також французькою компанією «Egis», разом з інститутом «Гірхімпром» розроблено першочергові заходи, а саме робочий проект з реконструкції полігону Великі Грибовичі та об’єми першочергових заходів з попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації аварії. Проект переданий в ДП «Укрдержекспертиза» (м. Київ) на експертизу. Після проведення експертизи буде проведено тендер на визначення будівельної організації для виконання цих робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: