На Львівщині п'яний водій збив патрульного та спробував втекти (фото)

31441164_1827014997600264_1515778522763374919_n
Фото: поліція

Вчора, 26 квітня, близько 22 години вечора на стаціонарному пості поблизу міста Стрий, автомобіль Mazda CX-5 рухаючись у напрямку Львова, здійснив наїзд на освітленому нерегульованому пішохідному переході на патрульного.

Про це повідомили в патрульній поліції Львівської області.

«Даний транспортний засіб проїхав ще близько 100 метрів і водій вийшовши з автомобіля спробував втекти. Даний факт підтвердили свідки ДТП. Орієнтовно за чверть години, 53-річний водій повернувся на місце пригоди», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Він спочатку пройшов перевірку на пристрої драгер і результат показав 1,5 проміле, а потім за порадами групи підтримки вирішив проїхати до медичного закладу, де відмовився від проходження огляду.

За висновками лікаря, чоловік перебуває в стані сп’яніння.

«21-річного рядового поліції після надання першої невідкладної домедичної допомоги, доставили до Стрийської районної лікарні. Його стан оцінюють медики, як середньої важкості. Він перебуває у реанімаційному відділені», - розповіли в поліції.

За попередньою інформацією, у патрульного закрита черепно-мозкова травма, забій голлвного мозку, рвана рана ноги, забій грудної клітки.

Поліцейський проходить подальші обстеження.

На місці працювали слідчі Стрийського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: