Команди із західних областей взяли участь у відкритті турніру з міні-футболу у Львові

31453670_2432434440130280_6235801199598108672_n

Сьогодні, 28 квітня, у спортивному комплексі олімпійської підготовки «Динамо» у Львові відбулось урочисте відкриття та матчі регіонального турніру з міні-футболу FOOTBALL FOR KIDS, участь у якому взяли команди із Закарпатської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської та Львівської областей.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Участь в урочистому відкритті змагань взяли начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа, начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис, т.в.о. начальника управління фізичної культури ЛОДА Роман Хім'як, перший заступник Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» Віктор Яцковець та інші.

Учасниками змагань є діти, які перебувають в конфлікті із законом, із багатодітних та малозабезпечених сімей, вимушені переселенці із зони проведення АТО та діти, батьки яких загинули під час проведення АТО.

«Дуже приємно, що зональні матчі турніру проходять саме у Львові і радий вітати наших гостей. Головне у цих змаганнях - учасники. Це діти, які через певні обставини могли б стати на хибний шлях, але зараз вони є спортсменами, футболістами і втілюють свої мрії і прагнення через спорт. Ми, правоохоронці, завжди підтримуватимемо такі ініціативи. Бажаю усім успіху, хай перемагає найсильніший»,- звернувся до спортсменів Валерій Середа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: