Напередодні матчу Чемпіонату Європи з регбі освятили стадіон «Юність»

khn82551-b1c7910fdbe4273cb56e3e09eb36fcd5

Сьогодні, напередодні матчу Чемпіонату Європи з регбі між збірними України та Угорщини, стадіон «Юність» освятили. Нагадаємо, торік було розпочато роботи з ремонту та реконструкції стадіону і адміністративних будівель.

Про це інформує прес-центр Львівської міської ради.

«Хай Господь Бог допомагає вам у ваших мріях і бажаннях. Пам’ятайте, що ті, які є сильні, які покладають всю надію на Господа Бога, ті, які для Бога у своєму житті і у всіх справах знаходять перше місце — у тих людей завжди все інше є на своєму місці», — сказав отець Степан Сус, настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.

Сьогодні, 28 квітня, о 14.00 год. на частково відремонтованому стадіоні «Юність», що на вул. Болгарській, 4, відбудеться перший матч Чемпіонату Європи з регбі між збірними України та Угорщини. Вхід на матч — вільний.

Нагадаємо, у 2017 році було розпочато ремонт стадіону «Юність», на якому капітально відремонтовано праву трибуну та гардеробні. Наступним етапом буде ремонт іншої трибуни, службових приміщень та благоустрій території навколо стадіону.

У 2017 році з міського бюджету було виділено близько 12 млн грн на капітальний ремонт стадіону «Юність».

Також у 2018 році на сесії Львівської міської ради, яка відбулася 19 квітня, було виділено додатково 2 млн грн на проведення ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: