Зниклу семирічну дівчинку знайшли за п'ятдесят кілометрів від дому

31395340_2432153286825062_1108114451564855296_n

Дитину, яка на підводі поїхала з сусідом здавати металобрухт, працівники поліції розшукали на наступний день у сусідньому районі за п'ятдесят кілометрів від дому.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

У Перемишлянське відділення поліції 27 квітня близько 12.00 із заявою про зникнення своєї семирічної доньки звернулась мешканка одного зі сіл району. За словами матері, 26 квітня близько 19.00 дівчинка разом з їх 39-річним раніше судимим сусідом кудись поїхала на підводі і до цього часу вони не повернулись. Спроби жінки самотужки знайти дитину виявились марними і тоді вона звернулась за допомогою у поліцію.

Правоохоронці невідкладно взялись за пошуки дівчинки, за фактом було відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. з приміткою «безвісно зникла».

До пошуків були залучені працівники Перемишлянського відділення, Золочівського відділу та інших підрозділів поліції. Дівчинку з сусідом правоохоронці розшукали в одному з сіл Золочівського району за п'ятдесят кілометрів від дому.

Під час попереднього огляду тілесних ушкоджень у дитини не виявлено.

Як пояснив чоловік, під час поїздки він вирішив випити спиртного. Сп'янівши, заблукав і заночував з дівчинкою у знайомих.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: