Туристи, які застрягли в Єгипті, повертаються додому

sharm-el-sheikh-airport-2

Українські туристи, які не могли повернутися з Єгипту, вилетіли додому.

Про це повідомив начальник управління Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Василь Кирилич у Twitter, передає 112 Україна.

«Українці, що затрималися в Шарм-ель-Шейху, повертаються на Батьківщину. Ситуація на контролі МЗС України», - написав Кирилич.

Нагадаємо, 28 квітня стало відомо, що українські туристи понад добу не можуть вилетіти із Шарм-ель-Шейху до України. Увечері того ж дня один літак доправив групу туристів у Львів, ще один - до Києва. При цьому група подорожувальників лишилася в Єгипті, їхнє повернення відтерміновувалося.

Прес-секретар президента України Святослав Цеголко відзначив у Facebook, що безкоштовно розмістити українців в єгипетських готелях і «вирівняти графік польотів туроператорів з Єгипту» доручив глава держави Петро Порошенко.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін зазначив, що туроператори повинні зробити висновки з історії про туристів, які не могли вчасно повернутися додому. Він додав, що українські дипломати цілодобово намагалися допомогти українським туристам повернутися додому з Шарм-ель-Шейху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: