Брат Меган Маркл закликав принца Гаррі «схаменутися» та «скасувати весілля»

prince-harry-meghan-markle-engagement-t

Незадовго до весілля Меган Маркл та принца Гаррі, старший брат нареченої Томас написав листа, у якому закликав принца «схаменутися» та «не одружуватися з його сестрою».

Відкритого листа до принца Гаррі 51-річний чоловік опублікував через видання In Touch, пише The Daily Mail.

«Любий принце Гаррі, ще не пізно, Меган Маркл — однозначно є невідповідною для тебе жінкою. Що ближче до вашого королівського весілля, тим очевидніше, що це буде найбільшою помилкою в історії королівських весіль. Я спантеличений, що ти не бачиш справжньої Меган, якою її бачить уже весь світ», — написав брат чоловік.

Брат Меган називає сестру «низькосортною голівудською акторкою», яка «старіє і прагне наостанок зіграти роль принцеси».

Він звинувачує Меган у тому, що вона використовувала їхнього батька, «довівши його до банкрутства, і покинувши напризволяще».

Він наголосив, що Меган забула про батька та навіть не покликала на своє весілля, хоча саме він мав би вести її до вівтаря.

«Дуже схоже, що дрібка голлівудської слави запала їй у голову,  перетворивши на пересичену, поверхневу та самозакохану жінку, яка пошиє у дурні тебе і весь спадок королівської родини», — заявив Маркл і додав, що ще не пізно (скасувати весілля, — ред.)

Раніше до принца Гаррі зверталася зведена сестра Меган Маркл. Вона, так само, як і Томас, обурена тим, що майбутня герцогиня відцуралася від своїх рідних і не покликала на весілля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: