Через вибухи на арсеналі мешканців Балаклії почали евакуйовувати

DcRIPogX4AALc2w-1

У Балаклії Харківської області, де сталася пожежа після планового підриву боєприпасів через загоряння сухої трави, евакуюють мешканців однієї вулиці.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу Харківської ОДА.

«Загоряння почалося у 13:35. Цього року воно менше, ніж у минулому році. На місці працюють два пожежних танки. Мешканців вулиці Арсенальної евакуюють. Про евакуацію мешканців усієї Балаклії не йдеться», - зазначили у прес-службі.

За словами представника міськради Балаклії, який не назвався, «спочатку був плановий підрив снарядів, після цього на арсеналі почалася пожежа і вибухи снарядів».

Нагадаємо, 3 травня о 13.35 розпочалась пожежа внаслідок займання сухої трави на колишній технічній території 65 арсеналу, що у Балаклії на Харківщині. Там тривали роботи з очищення і розмінування залишків снарядів, які не розірвалися внаслідок минулорічної надзвичайної події.

23 березня 2017 року в Балаклії Харківської області на військовому арсеналі вночі сталася пожежа, що спричинила детонацію боєприпасів. Тоді загинули дві людини, одна була поранена, 345 будинків пошкоджені. В результаті інциденту було евакуйовано близько 20 тисяч жителів Балаклії та ще двох населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: