Проект сміттєпереробного заводу на Пластовій розроблятиме львівська компанія, яка не має подібного досвіду

sweden_zero_waste

Переможцем тендеру на розробку проектної документації сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій стала львівська компанія «Інститут проектування «Комфортбуд».

Про це під час прес-конференції повідомив директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря, передає кореспондент Дивись.info.

При цьому Вадим Ноздря та керівник компанії визнали,  що вона ніколи не проектувала подібних об’єктів.

«На сьогодні в Україні так сталося, що жодна компанія не має такого досвіду. Хоча одна з компаній, яка брала участь у тендері, проектувала сміттєпереробну лінію, яка сьогодні не працює. Взагалі досвід проектування промислових об’єктів був одним із ключових кваліфікаційних вимог компанії Egis. І ми були впевнені, що у нас не буде багато охочих.  Власне, воно так і сталося», – пояснив Вадим Ноздря.

«Проект сміттєпереробного комплексу – це такий свого роду виклик для нас. Я радий, що ми перемогли і маємо шанс реалізувати його.

«Інститут проектування «Комфортбуд» працює на ринку вже понад 12 років, у нашому штаті 13 кваліфікованих спеціалістів за різними напрямками. За час діяльності ми спроектували 550 об’єктів різного рівня складності. Серед найбільших наших промислових проектів – логістичний центр «Укрпошти», об’єкти Радехівського цукрового заводу, завод компанії «Бадер Україна», що в Яворівському районі, завод кераміки у Хмельницькій області», – додав директор «Інституту проектування «Комфортбуд» Андрій Вишневський.

Згідно з вимогами, «Інститут проектування «Комфортбуд»  має розробити проектну документацію з будівництва сміттєпереробного заводу у Львові впродовж 120 робочих днів. Вартість робіт становить 4,4 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: