Жінка намагалася вивезти за кордон дитину за дорученням, завіреним неіснуючим нотаріусом

31870319_1259293294201907_9159161932182192128_n

На кордоні з Польщею прикордонники не дозволили виїхати з України матері з дитиною через повністю підроблену заяву про дозвіл батька.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Вчора, в пункті пропуску «Шегині» на виїзд з України слідувала 23-річна громадянка України зі своєю півторарічною донькою. На паспортний контроль мешканка Чернівецької області надала нотаріально завірену заяву батька дитини про дозвіл на вивезення її за кордон. В ході перевірки прикордонники встановили, що батько на момент видачі заяви вже певний час перебуває за межами України, відповідно фізично не міг підписати поданий правоохоронцям документ. Мало того, провівши експертне дослідження документа, прикордонники встановили, що заява є повністю підробленою, захисні елементи на бланку відсутні, а нотаріуса, який його завірив, взагалі не існує.

Враховуючи виявлені ознаки кримінального правопорушення, прикордонники направили представникам Нацполіції України відповідне повідомлення. Через кордон мати з донькою не пропустили, в подальшому вони вибули з працівниками поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: