У Львові чоловік намагався за 10 тисяч доларів купити перемогу футбольній команді

61_main

Зловмисник передав чотирьом гравцям молодіжної збірної одного з львівських футбольних клубів чотири тисячі доларів США за програш у матчі з молодіжною збірною іншого українського футбольного клубу.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Зловмисника, 25-річного мешканця Києва, 1 травня викрили працівники управління внутрішньої безпеки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Нацполіції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури під час передачі футболістам частини коштів у сумі чотири тисячі доларів США. Повна сума, яку повинні були отримати спортсмени, становила десять тисяч доларів США.

За отримані гроші футболісти повинні були забезпечити програш своєї команди у матчі з молодіжною збірною іншого українського футбольного клубу, який відбудеться на початку травня у Львові.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст.369-3 (протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань) КК України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: