Як відбувається ремонт ділянки дороги Куликів - Надичі (фото)

IMG_7790

Вчора, 3 травня, у Жовківському районі на Львівщині розпочали ремонтувати дорогу місцевого значення на ділянці від Куликова до села Надичі.

В.о. директора департаменту дорожнього господарства та інфраструктури Роман Кокотайло під час огляду дороги, 4 травня, зазначив, що вона у дуже критичному стані і ця ділянка буде першою, яку ремонтуватимуть у межах експлуатаційного утримання - великими картами і суцільним асфальтуванням, передає кореспондент Дивись.info.

Він також розповів, що зараз на цій ділянці дороги, 2,3 км, укладуть один шар асфальту завтовшки 6 см.

«Я думаю, що цього буде достатньо для дороги місцевого значення. Роботи виконує підрядна організація, яка експлуатує дороги у Жовківському районі -  компанія ПП «Рома»,- сказав Кокотайло.

За його словами, дорогу Куликів – Надичі ремонтуватимуть за кошти державного дорожнього фонду.

«Всього на ремонти доріг було 683 млн гривень, з яких 200 млн спрямовані на підтримку доріг місцевого значення на території Львівської області. На дану дорогу буде використано понад 5 млн грн.», - проінформував Роман Кокотайло.

Своєю чергою, директор підрядної організації, яка ремонтує цю дорогу Роман Демчина, розповів, що вчора розпочали роботи.

За його словами, тут близько 30 років не ремонтували дорогу. «Ми старий асфальт розпушили, перемололи і зверху накриваємо свіжим асфальтом. Ця нова дорога повинна послужити як мінімум 5 років», - наголосив Демчина.

За хорошої погоди, укладання асфальту тут обіцяють завершити у понеділок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: