На Львівщині стартував чемпіонат України з ралі «XVI Ралі Галіція»

31914325_2044021889178925_6423787133550460928_n
Фото: з фейсбук

Вчора, 4 траня, у Трускавці на Львівщині відбулось урочисте відкриття І етапу чемпіонату України з ралі «XVI Ралі Галіція».

Як зазначив на своїй сторінці у Facebook голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту, депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський, цьогорічний чемпіонат з ралі є унікальний тим, що він вперше за останні 5 років - міжнародний.

За його словами, цей чемпіонат з ралі свідчить про те, що автоспорт в нашій країні існує на професійному рівні, що Україна, зокрема й Львівська область, здатна гідно прийняти гостей з різних міст України та світу, забезпечити якісне дорожнє покриття та заходи безпеки.

«Приємно також бачити, що на центральній площі у Трускавці є експозиція ралійних фото, а також виставка автівок. Де кожен дорослий глядач може ознайомитись із цим автоспортом, а також й показати його своїм дітям чи онукам», - додав Жукровський.

Нагадаємо, І етап чемпіонату України з ралі «XVI Ралі Галіція» триває на Львівщині впродовж 4-6 травня. Зокрема, на території Дрогобицького, Старосамбірського, Сколівського, Турківського району, в м. Трускавець та м. Борислав. Загальна довжина маршруту «XVI Ралі Галіція» становить 326 км.

Змагання проводтить Автомобільна федерація України та Галицький автомобільний клуб під егідою Міністерства молоді та спорту України, за активного сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Дрогобицької, Сколівської Старосамбірської, Турківської райдержадміністрацій, Трускавецької та Бориславської міських рад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: