Садовий обіцяє Львову нові автостанції

IMG_5879

Цьогоріч планується оголошення конкурсу на будівництво нових автостанцій. Про це під час брифінгу заявив міський голова Андрій Садовий, передає кореспондент Дивись.info.

Цьогоріч планується оголошення конкурсу на будівництво нових автостанцій.

Про це під час брифінгу заявив міський голова Андрій Садовий, передає кореспондент Дивись.info.

«Думаю, одну з перших ми повинні привести до ладу автостанцію біля магазину меблів на вул. Любінській. Там буде реконструкція цілого комплексу. Якщо говорити про всі станції, зараз ми спонукаємо власників існуючих станцій, щоб вони наводили якісний порядок. Будемо цього року виходити на оголошення конкурсу по будівництву нових. Земельна документація має бути готова, візія, як це має рухатись. В державній владі чи в комунальному господарстві щось зробити є набагато складніше, ніж це може зробити приватник. Бо ми повинні витримувати усі складні процедури, які є. Але ми будемо рухатись цією дорогою», - заявив Андрій Садовий.

Він також висловився за те, щоб нові автостанції будувалися спільно з бізнесовими структурами.

«Я би хотів, щоб ми спільно з бізнесом будували станції, коли бізнес може використовувати частину приміщень для отримання прибутків, якісь невеликі магазини, а місто буде мати гарантовану можливість якісно обслуговувати пасажирів», — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: