Суд відмовився поновити на посаді екс-начальника управління юстиції Жукровського

31969790_1766055013437763_5400101280779599872_n

У Львові суд виніс вирок щодо позову екс-голови Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського до Міністерства юстиції України щодо скасування наказу про звільнення та поновлення на посаді, внесення змін у записах трудової книжки, а також щодо виплати матеріальної компенсації за час вимушеного прогулу.

Про це Ярослав Жукровський повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«На собі переконався у прогнитості судової системи, де замість принципу верховенства права діє правове свавілля і беззаконня. І в такій державі живуть мільйони українців. Колегія суддів окружного адміністративного суду сьогодні прийняла цілком упереджене, помилкове і незаконне рішення. Соромно за таку судову владу і за таке Міністерство юстиції. Готуємо апеляційну скаргу. І якщо буде потрібно, то й позов в ЄСПЛ», - сказано у повідомленні.

Із посади начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Жукровського звільнили 29 грудня 2017 року через перевищення службових повноважень. Жукровський видав наказ, яким зобов'язав своїх підлеглих готувати доповідні записки перед входженням до державних реєстрів. Він вважає, що діяв у межах закону, а його рішення перешкоджало проявам корупції серед працівників відомства.

Нагадаємо, що Ярослав Жукровський очолював Головне територіальне управління юстиції у Львівській області із серпня 2015 року по грудень 2017 року. Його несподіване звільнення викликало широкий резонанс у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: