У «Краківці» затримали двох турків із підробленими паспортами

31947497_1261529323978304_4099767599401795584_n
Фото: ДПСУ

Впродовж вікенду в пункті пропуску «Краківець» правоохоронці затримали двох іноземців, які намагались видати себе за інших, користуючись підробленими паспортами.

Про це повідомили Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Зазначається, що порушників вдалось ідентифікувати завдяки пильності та майстерності інспектора прикордонної служби, який оформляв пасажирів рейсового автобусу, що прямував до Німеччини.

«Увагу прикордонника привернули два болгарських паспорти чоловіків, які нічим не виокремлювалися з решти туристів. В ході експертного дослідження паспортних документів за допомогою спеціального обладнання прикордонники з'ясували, що у в болгарських паспортах були замінені ідентифікаційні сторінки. На це вказувало ряд специфічних ознак, хоча сама «робота» була виконана досить майстерно», - розповіли прикордонники.

Згодом, під час співбесіди чоловіки зізнались, що насправді є громадянами Туреччини, 1996 та 1999 років народження та показали свої справжні паспорти.

Іноземців правоохоронці за кордон не пропустили, а затримали за спробу незаконного перетинання державного кордону.

Мало того, через використання ними завідомо підроблених документів, прикордонники проінформували співробітників Нацполіції України.

Нагадаємо, що із вступом в силу останніх змін до законодавства з прикордонних питань, верхня межа штрафу з спробу порушення державного кордону України, вчинену групою осіб, або повторно протягом року на теперішній час сягає 13 тисяч 600 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: