На Львівщині цього року відкриють школу, на яку чекали понад 20 років (фото)

unnamed (23)

У с. Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області 1 вересня планують відкрити новозбудовану школу І-ІІ ступенів, на яку всі чекали понад 20 років.

Вчора, 7 травня, хід будівництва школи оглянули чиновники Львівської ОДА, передає кореспондент Дивись.info.

Як зазначила заступниця голови ЛОДА Ірина Гримак, сьогодні процес будівництва школи зараз йде досить активним темпом.

За її словами, у новобудові уже звели та накрили блок А і Б, а саме: опалювальну, їдальню та навчальні приміщення, встановили віконні блоки. Окрім того, розпочали роботи блоку В – майстерні, а також спортивного залу.

«Сьогодні є величезна потреба у будівництві такої школи, адже сьогодні тут навчається 192 дітей, яким доводиться навчатися у три зміни. Сподіваємося, що в майбутньому ця школа стане опорною та обслуговуватиме ще більшу територію, оскільки тенденція йде до зростання і ми розуміємо, що першачків буде з кожним роком тільки збільшуватися», - додала Ірина Гримак.

Ірина Гримак зазначила, що школу почали будувати 20 років тому, проте, аби повністю завершити всі роботи потрібно ще 12 млн гривень.

За словами директорки школи Оксани Пинів, близько 25 років діти навчаються в пристосувальному приміщенні.

«Це досить важко для самих дітей та вчителів. Зараз у школі навчається 192 учні 1-9 класів та є 27 педагогів. Ми давно мріяли про цю школу і дуже раді, що зараз будівництво на такому етапі і діти матимуть змогу навчатися у гарних, чистих та світлих класах», - додала директорка школи.

Фото: Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: