У Львові відкрили навчально-виробниче підприємство для молоді з особливими потребами

31944660_1033895656764558_4914824423632011264_n
Фото: ЛОР

Вчора, 7 травня, при Львівському обласному добровільному товаристві захисту неповносправних дітей, молоді та осіб з інвалідністю дитинства «Довіра» відкрили навчально-виробниче підприємство для молоді з особливими потребами, яке виготовлятиме макаронні вироби.

Про це повідомили в прес-службі ЛОР.

Зазначається, що у заході взяли участь голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту обласної ради Петро Жукровський та меценати зі Сполучених Штатів Америки.

«Обладнання з виробництва макаронних виробів придбано меценатами із США, батьки та благодійники ж оплатили вартість продуктів для виробництва», - йдеться в повідомленні.

Фото: ЛОР

За словами голови правління ГО «Довіра» Любові Солтис, у майбутньому виготовлені макаронні вироби планується безкоштовно передавати в КЗ ЛОР «Львівський геріатричний пансіонат».

«Створення неприбуткового підприємства для неповносправної молоді допоможе їм інтегруватися в суспільство і бути задіяними до суспільно-корисної праці», - наголосив Петро Жукровський.

Додамо, Львівське обласне добровільне товариство захисту неповносправних дітей, молоді та осіб з інвалідністю дитинства «Довіра» створене у 1999 році з ініціативи батьків дітей з особливими потребами (синдром Дауна та аутизм).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: